Producten

De brownies zijn 11 bij 6 cm en ongeveer 5 cm hoog. Ze wegen tussen de 150 en 170 gram. 

Op kamertemperatuur zijn ze ongeveer 5 dagen lekker. Bewaar je ze in de koelkast, dan blijven ze tot 8 dagen goed. Je kan ze ook meteen invriezen en dan kan je ze 4 weken later nog opeten. De brownies smaken het allerbest op kamertemperatuur.

De cookies zijn hebben een doorsnee van ongeveer 10 centimeter. Ze wegen méér dan 160 gram! 

Op kamertemperatuur zijn ze ongeveer 7 dagen lekker. Bewaar je ze in de koelkast, dan blijven ze tot 10 dagen goed. Je kan ze ook meteen invriezen en dan kan je ze 4 weken later nog opeten.

Alle brownies en cookies kunnen sporen van noten bevatten en zijn bewerkt met gluten en lactose.

Ik ben in voor een heleboel, en in overleg komen we daar vast uit. Je mag me altijd een e-mail sturen op hello@happydayssweets.com met al je wilde (en minder wilde) plannen!

BESTELLEN en bezorgen

De webshop gaat op maandagavond om 20:00 open. Vanaf dat moment kan je een bestelling plaatsen via de shop. De webshop blijft open tot vrijdagavond 23:59, tenzij ik eerder uitverkoop. De winkel zal dan sluiten tot de volgende maandag 20:00. Wees er dus snel bij!

Je kan de producten bestellen in een pack van 4, 6, of 8. Een 4-pack kost €16, en dat is dan ook automatisch minimumbedrag voor een bestelling.

We verzenden de brownies via PostNL. de kosten hiervoor zijn €6,75 per bestelling.

Tip: Bestel samen met je vrienden!

We verzenden alleen op maandag. Maandag om 20:00 gaat de winkel open, alle bestellingen geplaatst vóór vrijdag 23:59 worden de volgende maandag verzonden.

Nadat jouw bestelling verzonden is op maandag krijg je een mail met een traceercode om je pakket te volgen. In 99% van de gevallen worden de pakketten op dinsdag bezorgd.

heb je toch nog een vraag? laat het me dan weten via hello@happydayssweets.com, dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!